Lunchtips.
2011-02-18 @ 13:38:21
Permalink
Vardag
Kommentarer (0)
Trackbacks ()
Att göra egna köttbullar är något som faktiskt inte tar en evighet. Dessutom är det tusen gånger godare än halvfabrikat och dessutom så vet du precis vad du stoppar i dig! Halvfabrikat sätter sällan sin fot i mitt hem...
Exprimenterade lite till lunchen idag...
Gör en sats med köttbullesmet (jag använder mig av köttfärs, 1 ägg och ströbröd). Mosa ihop så att köttfärsen blir alldeles geggig och trådig. Tillsätt sedan valfria kryddor (jag ville ha italiensk touch idag så det blev salt, peppar, italiensk salladskrydda, oreogano och basilika).
Rulla och stek köttbullar.
Koka upp pastavatten, koka spagetti. Häll sedan bort vattnet, tillsätt en burk krossade tomat, valfri stor klick creme fraische, vitlöksklyfta samt lite salt och peppar. Låt koka upp på svag värme...
Klart!
Supergoda italienska köttbullar med spagetti och krämig tomatsås. Annat än snabbmakaroner med mamma Scans och ketchup det!
Exprimenterade lite till lunchen idag...
Gör en sats med köttbullesmet (jag använder mig av köttfärs, 1 ägg och ströbröd). Mosa ihop så att köttfärsen blir alldeles geggig och trådig. Tillsätt sedan valfria kryddor (jag ville ha italiensk touch idag så det blev salt, peppar, italiensk salladskrydda, oreogano och basilika).
Rulla och stek köttbullar.
Koka upp pastavatten, koka spagetti. Häll sedan bort vattnet, tillsätt en burk krossade tomat, valfri stor klick creme fraische, vitlöksklyfta samt lite salt och peppar. Låt koka upp på svag värme...
Klart!
Supergoda italienska köttbullar med spagetti och krämig tomatsås. Annat än snabbmakaroner med mamma Scans och ketchup det!