På Kajsa Warg's vis...
2011-02-21 @ 18:04:35
Permalink
Vardag
Kommentarer (0)
Trackbacks ()
"Man tager vad man haver sa Kajsa Warg" är ofta min filosofi vad det gäller matlagning. Inprovisation och att höfta är helt och hållet min melodi och det är väldigt sällan som jag bryr mig om att följa recept till punkt och pricka.
Ikväll svängde jag ihop supergod mat enligt skåprensarprincipen - ta det du har hemma!
Kyckling i strimmor kryddat med salt, peppar och curry, en skvätt creme fraische på det som blivit över från annan matlagning. Bulgur till det och så en fantastiskt god "bantarsallad" (dvs vitkålsallad med sån där god dressing som man kokar ihop och häller över....)
MUMS! Nu är jag proppmätt och tänker lägga mig på sofflocket en stund och läsa om mångkulturellt vårdande.
Ikväll svängde jag ihop supergod mat enligt skåprensarprincipen - ta det du har hemma!
Kyckling i strimmor kryddat med salt, peppar och curry, en skvätt creme fraische på det som blivit över från annan matlagning. Bulgur till det och så en fantastiskt god "bantarsallad" (dvs vitkålsallad med sån där god dressing som man kokar ihop och häller över....)
MUMS! Nu är jag proppmätt och tänker lägga mig på sofflocket en stund och läsa om mångkulturellt vårdande.